02 March 2011

SELEKEH . selebet . SEMEMEH

Assalamualaikum pembaca2 budiman!! *adeke org nk bc blog aku yg tah pape nie??*


tp xkesahlah kn, aku mmg suke menaip kat blog aku ni, huhu . atleast hilang kebosanan yg melanda . perghh~bosan lg?? kn dh nk exam ni fik oiiii . mne leh bosan2 . *sigh* gile mls nk bace nota2 . mcm tade pape berlaku jerrr kn . padehal next week dh start final dh . demnn! haram jadah xbace lg . huhu . ermmmm . takpe2, mlm ni lepas siapkan asemen CD, br tgk2 nota subjek len *tgk2 je keeee??* . hurrrmm~


hari ni hari kemalasan sedunia . haha . almaklumlah, diri masih lemah2 ubi lg dek demam yg melanda 4 hari . hari ni jugak, suare pun mcm nk tanak jer kua . mmg btul2 buat aku mls nk berckp . walaupun sbnrnye byk ckp gak . huhu . sume tu buat aku mmg sgt2 mls nk pegi kelas . kalaulah bukan sebab ade lab test ptg ni, dh lama dh aku duk umah jer . huhu .


seperti kebiasaannye, aku akan pakai jeans ngn baju yg proper utk ke kelas, atau pakai baju kurung jer . tp tatau laa kene rasuk hantu mana arini, aku cuma pkai track-suit ngan sweater jer g kelas . cume selipar je lawa cikit, tade lah pkai selipar jepun jer .


mesti kwn2 aku tu xcaye yg aku akan pergi kelas dgn keadaan yg teramat selekeh, sememeh, selebet, selenga . plus jugak, dgn muke yg xde touchup makeup pape . confirm2 la pale gile macam org sakit . huhu . klo paling malas pun, aku biasenye akan pakai eyeliner ngan lip ice je . tp ni, satu pe pun tade . *super-duper pemalas*


sampai2 jer kelas, suma dh pandang . pandang seluar aku! haha . lol . mcm2 soalan dorg terjah . semacam xpercaya . mcm nk ckp "WTH pegi kelas pakai track-suit jeeee!" hak2.

.
.
.
.
.
ko baru balek jogging ke fik??
.
.
.
.
.
ko br balek dr klinik ke fik?? pucatnyerrr muke ko!
.
.
.
.
.
bapak selamber pkai slua tu jer g kelas!
.
.
.
.
.


hahahahahahahaha! adeh . aku bukan br blek jogging, dan bukan jugak br blek dr klinik . tp harini aku malas . malas nk iron baju, malas nk cari baju dkt timbunan2 baju dlm bakol, malas jugak nk pkai jeans . haaaa! camane tuh?? errrr~nmpk pucat tu mebi sbb aku masih dlm proses nak sehat kot . br nk baik dr demam . huhu

but .....


selekeh sgt ke aku td??? errrrr~msn animated crab





p/s :: lab test td sgt2 awesome! sbb senang gile plus doc arini nmpk kacak!! :)



2 komen anda:

Musafir Melayu said...

selekeh? looks fine by me

LAVENDERIES SHAYLEE said...

hehehe~thanks arep! :)

Post a Comment