15 March 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN



hyep!!


wah . abg ben buat segmen lg! banyak btul kn idea abg ben ni . bbrp hari lepas pun ade segmen2 yg abg ben buat, tp saye xsempat nk join atas sebab saye sedang dlm exam final~wuwuwuwu~sedih .

takpe . nasib baik exam dah habis! yipppie2 . boleh la join segmen abg ben . hihi .
ok, jom!! klik SINI kalau nk join .



Latarbelakang saya :

nama - FIKRIYYAH MAHFUUDZAH MUZAMAL
umur - 24 tahun *tuanyaa*
D.O.B - 8 MEI 1987
anak sulung dari 4 adik beradik . sekarang menuntut di Management Science University, tahun akhir . amek Bachelor Medical Sciences . suke makan . suka tido . ok . tu saja pengenalan diri saya . hehe!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


ok, teruskan



Profession saya??


saya masih bergelar STUDENT . hehe



Blog feveret saya??


blog abg ben - sebab byk segmen best
blog cap ayam - sebab blog tu comeyyy mcm tuan die . dan kemas!
blog konspirasi - sebab kelakar penceritaan die plus ade katun yg cute!
blog musafir melayu - sebab blog die sangat cool~



Blog yang saya tak suka nk masuk??


erm~ saya tak suka blog yang cerita2 pasal politik, or bola2 . sebab saya tak suka baca pasal politik dan tak gemar kan dunia bola! huhu



Impian saya terhadap blog saya??


Impian supaya blog ni dapat bg sikit ilmu kat org lain . disamping tu jugak, dapat saya luah2kan perasaan kat blog ni . dan dapat menjana ekonomi hidup saya . hihi~


ok . saya dah join . jom la ramai2 join sama2 .








4 komen anda:

pRiNCe said...

hye selamat berkenalan..
prince datang dari blog bro ben..
newbiee lagi nie...
lau sudi lawatla blog proince ye..
:)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

singgah c ney st...

zaty pun xbpa ska sngt blog politik ney..;)

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

Lulu caldina said...

Wohoo..blogger dari Selangor!!...Hi...ngee

LAVENDERIES SHAYLEE said...

hye2 semua! :)

Post a Comment