03 March 2011

[segmen] DI SEBALIK TABIR BLOG



Assalamualaikum dan salam sejahtera semua penghuni dunia! hehe .


tadi berjalan2 dkt belog abg ben, tibe2 nmpak 1 post dr abg ben, beliau nk buat segmen . tgk tempoh post tu, br je 12 minutes ago . huhu . dan saye rase, segmen tu agak menarik dan tertarik . so, nk joinlah . hehe . ok .


Nama yang mak ayah saye bagi FIKRIYYAH MAHFUUDZAH MUZAMAL . lahir pada 8 May 1987 . skarang dh berumur 24 thn *tua dh!* . anak sulung dari 4 adik beradik . masih belajar . pelajar tahun akhir jurusan Bachelor Medical Sciences kat MSU . *rasa, tu je kot utk pengenalan diri* hehe .


follower blog saye br 26 org! *sikitnyeeeeee*
ini adelah kerana, sblm2 ni xpenah rasa nk promote blog sndiri, almaklumlah dlu blog asik bersawang jer . tulis pun tah pape je . hehe . tp skang dh dpt smgt utk menulis kembali .




soalan dari abg BEN ASHARI :

1. Jika anda tak punya blog, apakah yang akan anda lakukan di dunia maya ini?


kalau saye takde blog, saye mungkin hanye akan mengadap facebook jer . tak pun blog walking sbb saye suke baca blog org berbanding blog sndiri . atau jugak main game kat facebook tu . dh mcm2 game online saye main kat facebook tu . ehehehe .

2. ceritakan kepentingan blog kepada anda .


kepentingan blog?? hmmmm . byk jugak sbnrnye . blog ni seumpama diary gak la . cuma yg beza nya, kite taip dan diary ni tak laa se'secret' diary time zaman2 sekolah dulu . dlm blog jugak kite bleh kongsi macam2 info dari org lain contohnye . kite bleh gak dpt ramai kawan2 melalui blog . kalau org yg pemalu mcm saye ni, sesuai laaa utk cari kawan melalui blog . hehe . disamping tu gak, berblogging bleh jana side income!! *ni paling menarik* . melalui nuffnang atau churp churp *skarang* .

3. Blog feveret yang wajib singgah hari hari . kenapa dan mengapa?


1. blog BEN ASHARI . sebab blog beliau byk entri yg menarik2 . b4 ni saye jadi silent reader je . hehe .
2. blog irine nadia . suke sgt singgah blog die sbb blog die comey . org die pun comel . hehe .
3. blog ariff anuar . beliau merupakan class rep saye sebenrnya . suke baca blog beliau sebab byk cerita yg menarik . dismping tu gak blog beliau ade mcm2 info islamic .





sekian dari saya! *nak pegi kelas*

11 komen anda:

apisv2 said...

salam,
mengunjungi disebalik tabir blogger;p
dtg dr blog abg ben;D

disebalik tabir apisv2

R.I.E.Z said...

dtg melawat disebalik blogger..:)

http://riez1004.blogspot.com/2011/03/di-sebalik-tabir-blog.html

*jgn lupa follow yer..:)

Mamaleesya said...

jenjalan tengok rakan segmen en. ben

http://diarialeesya.blogspot.com

man yusoef said...

tak pe...sikit2...lama2 jadi ramai follower..hehe

LAVENDERIES SHAYLEE said...

thanks semua!! :)

Musafir Melayu said...

T.T

can I say anything else?

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

salam singgah dr blog abg ben segmen disebalik tabir..salam kenal!!

keep it up untuk blogging yaa!!

Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

LAVENDERIES SHAYLEE said...

saye dh follow semua.. :)

LAVENDERIES SHAYLEE said...

arif : wut u want to say??? huhu~

diyana said...

lalala...jenjalan tanpa guna kaki...weee~~~
suke3… (^___^)

Kei Seichi said...

salam perkenalan...
datang jalan2 dari belog abg ben...

http://geekzster.blogspot.com/

Post a Comment