20 March 2011

apa dating-dating ni?? tak baik tauu!!


en.chubby : oit, sedap nye berdating

aku : haah . tgh dating dgn TV3 ni . janganlah jelos! huhu

en.chubby : Lntak la.. org siap dating ngan dak uitm lg

aku : hamboiihhh! skeht je ek . padan la senyap je ea

en.chubby : bia la

aku : ske2 je dating ngn owg lain ea . isk .

en.chubby : bia la
*ni ayat common beliau*

aku : jgn nk ngade ea . syg pun tade tau dating2 ngn owg len!

en.chubby : ok lah . nak tido .

aku : eiii. jgn la tdo lagi

en.chubby : ngantuk, tido la

aku : huhu . alaaa.. tupang la mata b jap, jgn bg tertutup.. nak msg2 ngn b jap :)

en.chubby : mana boleh.

aku : alaa . boleh la.. sepitkan gne sepit bj kat kelopak mate spy tak tertutup. huhu . nak msg ngn cyg .

en.chubby : da tido da . zzZZZzz ..


aku : pfffffftttttttttt~~



[kejam . kejam . kejam!!] huh~



beberapa minit kemudian.........



"tuttttt...tutttttt..tuttttt" *xangkat* .

call balek .

ankat, tp dgr suara budak kecik . ok, blur . kenapa ada suara budak2??! letak .

call balek .



aku : b buat pe?? knp ade suara budak2??

en.chubby : eh. biase laaaa.. dh2.. owg tgh tgk wayang ni . sibuk jer~

aku : hah?? errr~hmmmm..yela *bengang smbil terus ltak fon*




pastu msg beliau ~~




aku : huh~tgk wayang tak ajak! :(

en.chubby : bia la

aku : yela 2..hm.. gla dating tgk wyg 2 . b kata nk tgk wyg ngn syg smpai skang xdpt2 pun.. :(

en.chubby : bia la

aku : :( *merajuk*





beberapa jam selepas itu .........




en.chubby : perrrgggghhh . best tadi tgk wayang.. *ayat sgj nk sakitkan hatiku yg tgh merajuk ni*

aku : huh~ :(

en.chubby : pergggghhh . besttt

aku : tgk cte pe?? aritu janji nk tgk ngn syg :(

en.chubby : tgk "hero kampung"

aku : yela tu ... isk. *dh tergelak time ni*

en.chubby : betul laa

aku : eiii.. tu cerekarama tadi laaa..

en.chubby : tau xper

aku : eii..saje tau wat owg jeles . br nk majuk sbb b g tgk wyg..

en.chubby : majuk sampai taun depan pun xpe.. lagi senang hidup

aku : eii.. mana boleh . nnt bukan syg yg majuk, b yg majuk . haha

en.chubby : dh laa. nak tido.. ngntuk *ni ayat bese kalo dh mcm bengang2 ngn aku cikit* [hehe]

aku : alaaa.. yela2 . gudnyte cyg . ly!





ok . conversation diatas adelah conversation2 beliau bila nk menyakat aku . huh~suke2 je tauuuu ckp owg g dating . huh~owg kua kemana pun idokkkk, inikan pulak nk g dating . huhu . pastu2, saje je kan ckp tgk wyg, sbb tau aku mmg dh lma nk g tgk wyg ngn beliau . iskkk2 . aku dh mule nk caya dh tau, nk lg bile dgr suara budak2 bile call tu . dah mmg merajuk ah . pastu, msg blek, saja jerrrrr nk membakar majuk aku tu kan bukannye nk pujuk ke . huh~ arrrghhh~tgk2, wyg die tu cerekarama td . errrrrrrrrrrr~baru nk majuk2 . terbantut


sorry la kepada yg terasa entri aku yang ni gedik dan mengada dan sgt kebudak2kan jer . maaf lah ye . kami mmg camni . sebab kami tak reti nk beromentik2 mcm org lain, kami tak pandai nak berjiwang2 macam anda semua .



*bile la nak dpt bunga dr en.chubby ni??*




4 komen anda:

cik ETTY said...

olololo So Sweet :)

LAVENDERIES SHAYLEE said...

haha..kelakar jer kn.. :)

BLADE EDGE said...

Salam..

saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

Anyway kalau ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

happy blogging :-D

regards,
BLADE EDGE

LAVENDERIES SHAYLEE said...

blade edge : hehe~blog saya ni dh lma menapak dr 2008..tp kemalasan utk update jer..lately br nk start rajin balik..hhehe..

Post a Comment