13 November 2011

oh! header baru lagi







firstly, nak gelak dulu . hahahahahahahahahaha!!




ok, jgn kate aku gile dlu okeh . sbb aku masih waras lgi . huhu . semalam dh buat header baru kan?? but ape jadah lak buat header baru lagi now?? ok . aku buang tebiat!




alaaa, tuka katun je pun . tade masalah sgt pun . huhu . dah tgk?? hehehe . ok tak?? aku tuka sbb atika ckp katun yg b4 ni mate die besar sgt, pastu mulut kecik jer . haha!! tp yg ni seimbang sikit la . boleyy la kot . hehehe~~ :P


before



after & now






ok lah , nak tido dlu . babai!







p/s : tika, amacm? ok tak? hihihihi~ :P



4 komen anda:

Izzati Tatie said...

ahak ! comei jer header katun die.. nak wat header katun jgak.tp xreti pulok :'(

meLLy! said...

comelnyaaaaa header. nak jugakkk :(

oxaloacetate89 said...

cantikkkkkkk gilerrrrr!!!!!!!!Pandainye fik!!!!!!! :))))

LAVENDERIES SHAYLEE said...

izati : hehe..tenkiu.. :)
melly : ni saje mengisi masa lapang je..haha..nak header?
tika : hahahahaha~dh mcm kelakar je aku tgk katun tu pegang belon..haha

Post a Comment