18 November 2011

Hari-hari kerja..lalalalla~

*gambar adelah, takde kaitan, cuma nk tunjuk dress yg aku pakai tu, cantik tak?? beli dari "Ashanim Lab Dress"*






Oh, harini baru boleh access internet kat pc aku kt opis ni haa . so, arini, rehat2 lagi . minggu depan baru nk start training . weeeehuuu~dah mcm nk mati kebosanan dh aku tak buat apa2 minggu nie . rase kejang je otot-otot bontot ni haaaa asik duduk jerrr dr pagi sampai petang . nak jalan2, org semua tgh bz, kenal pun idokkk laaa lagi . huhu . boring~~








since second day aritu aku nk update blog ni, but disebabkan terlalu mengantuk, terpaksa dibatalkan hasrat . alaaa, kalo update pun, ade ke yg nak baca??? haahhaha~follower pun ciput je lagi . hahaha!!








penat bekerja dan penat belajar is a different . even aku dh tau penat dia mcmana, but still i like penat belajar dari bekerja . kalau belajar, penat kita penat otak mostly, but if kerja, penat semuanya . if belajar, boleh la rehat2 jugak sbb tak sepanjang siang tu kite belajar je kan? lain la kalo ulat buku . haha~bila belajar, byk masa yg terluang . even, siap ade cuti semester lagi berbulan-bulan . huh! tapi.......kalau dh bekerja, takde chance la ko nak dapat cuti berbulan2 macam student lagi . hari-hari kerja . kerja hari-hari . wahahaha~lepas ni, aku mebi akan jadi seorang yg workaholic!! choiiiii~!!! *sebab nak dpt duit byk* ekekkeke~sungguh bermata duitan!!









kalau dulu masa belajar, poket asik kosong je kn . sebab, nak duit pun kene tunggu mara or ptptn or PAMA, but now, i will earn my money! yeaahh~so, boleh beli apa saje yg aku suka . haha~sebab kalo guna duit yg PAMA bagi, rasa serbasalah jugak la bila nk beli something2 yg mcm tak kepentingan sgt tu . ekekeke~now,dh boleh . hihi~~but still, kene saving lorrr . itu wajib weyyy! tade saving, taleh kawen!! harharhar~













ok lah . nak bace2 blog org pulak lah . tade watpe bosan . haha!















2 komen anda:

Musafir Melayu said...

Jangan lupa save some to spend...on your parent! :)

LAVENDERIES SHAYLEE said...

arif : itu perkara wajib tu..dh dibahagi2 kan jumlah masing2..hehe

Post a Comment