04 August 2011

ahhh!! puas!









Salam Ramadhan semua!


hows ur fasting? ade ponteng-ponteng tak??? hihihi~ oh well, i got new hobby babeh . doodling~yawww!


best rupanya mendoodle ni . skang dh cekap cikit . 1 doodle boleh siap dlm ms sejam dua jer . kihkih~hebat tak? :P


meh tgk hasil karya aku yg aku buat utk kwn-kwn aku..hihi~ :)



ni utk kakai~ dia mintak aku buatkan dia dgn Mr.Bean Chef die . hihi~comel kn? btw, aku suke tudung dia tu . nmpk kiut miut jer .


yang ni pulak, Atika . disebabkan beliau bakal doc, so, aku lukis dia pkai white coat . atika die nk baju kaler merah, tknk pink katanya . haha . tp aku ttp jugak letakkan background dia kaler pink! hahaha .


yg ni pulak nana . beliau jugak bercita-cita nk jadik doc . hihi . the best part is, i like this baju kurung!! cun plak aku tgk coraknye . huhu~



tu la antara yg aku dh buat . oh well, ade lg kawan2 lain mintak . but, otw . hihi~happy bila dorg suka! :)



ok lah . nak tgk personal taste dulu! wajib jumpa Lee Min Ho dlu . kuikuikui..


2 komen anda:

izzysabki said...

mcmne nak wat kartun2 ni?

LAVENDERIES SHAYLEE said...

aku gune photoshop jer izzy~ :)

Post a Comment