09 July 2012

babai kawan lama.. say Hi to kawan baru!!

Hye ALL~~

hehe! lama sungguh kan aku tak muncul dgn post terbaru . heuheuehue~~ade perasan tak perubahan baru dekat blog aku yang bersawang ni?? kehkehkeh~credit to WAN HAZEL ..thanks a lot wan sebab sudi make over saye punya blog yang cipisan ni . dah la asik busy jer kan . kesian wan . hehe~

banyak menda nak citer sebenarnye . cuma masa sungguh mencemburui aku . haha . padehal aku yg busy tak hengat! *sigh* al maklumlah, bila dah bekerja nie, life ni dah macam untuk bekerja jer . pegi kerja matahari belum terbit, balik kerja pulak matahari dah terbenam . wuwuwuw~~wut a life~ *sigh*


oh well, i want to introduce to all of u my new pets!!


"hye my name is kiki!" 


"tertonggeng2 kiki makan buah + hpw"


"sedap nyerrr dia makan buah pear nie..manis!"


"kiki shy shy cat"



heeuheuheue~~is she cute rite? haha! yes, demm cute! i love furyyyyy thingggyy coz its cute! :) oh, before i forget, let me introduce my new friendssss, new memberrrs~hehehe.. 






"hye guys! my name is noni!"
comel tak? comel tak?? haha! mestilah comel kan . bulat mata, bulat perut . ekeke!
*dis picture is captured one day before her deliver*



lets meet noni's newborn baby!! dun have name yet . but my fren ask me to put name "banie, bennie, bonnie" lols! banie is actually my fren's name who is given me noni . ahaha!


loookkkks! they crawling2 around noni's body . there're 3 of them . such a cute babies~ :)

"noni pasrah"

"khusyuk menyusu"

love her tail~~its like a squirrel's tail . heuheuheu~

awww~~look at her eyes!! tooo big meyyyh! O__o


huh~hidup dipenuhi dengan binatang peliharaan . sungguh ku rasa gembira . kenapa?? sebab, bagi aku bila balik kerja penat2 then layan kucing-kucing terus hilang rasa penat . u feel wut i feel?? lols!


ok lah, dah rasa macam nak kene lelap mata dah nie . esok mau kerja lagi . huh~i hate monday! and i love friday!! *sigh*

nite people! esok update lagi ea! :)




1 komen anda:

Musafir Melayu said...

Assalamualaikum,

COMEL!!
O_O

Post a Comment